Cebicin keittiö
28.4.2024

Salted caramel brownie

›
  Suolakinuskibrownie on ihana makea herkku Nyt on luvassa oikea arkistojen aarre! Tässähän kävi niin, että tämä kyseinen herkku on leivottu...

Leikkelekakku

›
Suolainen leikkelekakku sisältää makuaineina mm. kinkkua, aurajuustoa ja paprikaa Tämä vanha resepti on alunperin Snellmannin tuotantoa, ehk...
17.4.2024

Sitruuna-rahkadonitsit uunissa

›
Uunissa paistetuissa donitseissa maistuu sitruuna ja rahka Koska keittiössä touhuaminen on pitkälti myös välineurheilua, niinpä tästäkin tal...
14.4.2024

Leipäjuusto-puolukkapiirakka

›
Helpossa piirakassa maistuu puolukka ja leipäjuusto Voileipäkakkukursseja on tullut pidettyä jo useampi vuosi ja koska suolaista syötävää on...
11.4.2024

Raesokeririnkilät

›
Raesokeririnkilät Raesokeririnkilät ovat kuin minikokoisia viipurinrinkeleitä ulkomuodoltaan. Ne ovat mureita ja hienostuneita pieniä pikkul...
10.4.2024

Paistettu fetajuustokakku

›
Paistettu suolainen juustokakku pitää sisällään mm. fetaa ja ricottaa. Tämä keväinen ja maukas piirakka on jo pidemmän aikaa ollut omassa re...
24.3.2024

Gluteeniton ja hiivaton pähkinäleipä

›
Kuva ei anna oikeutta tälle ihanalle gluteenittomalle ja hiivattomalle leivälle Tämä resepti on käytössä minulla etenkin joulun seutuun, kun...
23.3.2024

Herne-minttutahna

›
Pakasteherneistä ja mintusta saa ihanan kastikkeen Tämä pakasteherneistä ja tuoreesta mintusta tehtävä tahna on ihan älyttömän ihanan makuis...
22.3.2024

Tahini-yrttikastike

›
Ihanassa tahnassa maistuu tahini ja yrtit Rakastan erilaisia tahnoja, kastikkeita ja dippejä! Tähän soossiin tutustuin aikoinaan jollain Mar...
21.3.2024

Feta-oliivimuffinit

›
Suolaiset muffinit saavat makua fetasta ja oliiveista Rakastan suolaisia muffineita! Niihin on helppo upottaa vaikka sun mitä jämiä kaapeist...
20.3.2024

Karamellipekoni

›
  Syntisen hyvä karamellipekoni kruunaa aamun tai brunssin Brunssi ilman pekonia on turhaa, brunssi karamellipekonilla on juhlaa! Samoin kar...
19.3.2024

Munakoiso-paprikaleivokset

›
Munakoiso-paprikaleivokset voi koristella joko annospaloina tai leikkaamattomana leivoslevynä Löysin joskus vuosikausia sitten Valion kierre...
18.3.2024

Vadelma-timjamipiirakka

›
Vaniljavanukkaalla täytetty näyttävä piiras maistuu timjamilta ja vadelmilta Ostin aikoinaan Prisman asiakasomistajapäiviltä alennuksesta He...
17.3.2024

Hatsapurit

›
Pannulla paistetut hatsapurit Hatsapurit on vanha georgialainen perinneleipä, Suomessakin niitä on saanut vuosikausia, mutta tutuksi ne tuli...
1 kommentti:
16.3.2024

Yrtti-valkosipulimarinoitu lampaan ulkofile, aurajuustoperunoita ja parsaa

›
Pääsiäisateria voi näyttää vaikkapa tältä. Pannulla paistettua marinoitua lampaan ulkofilettä, appelsiinivoinappi, höyrytettyä parsaa ja aur...
15.3.2024

Paahdettu paprikapiiras

›
Paahtoleipäpohjalle kasattu piiras maistuu paahdetuilta paprikoilta Alunperin Soppa365:stä  löydetty resepti paahdetuilla paprikoilla päälly...
14.3.2024

Nyyttäripelti

›
Nyyttäripelti on pellin kokoinen piirakka, josta riittää purtavaa isommallekin porukalle Nyyttäripelliksi ristitty peltipiirakka, jonka voi ...
13.3.2024

Aurajuustokermaperunat

›
  Aurajuustokermaperunat valmiina uuniin Rakastan aurajuustokermaperunoita ja valkosipulikermaperunoita, mutta niitä ei tule tehtyä kuin ker...

Kookospullat

›
Kookoksenystävän lempipulla <3 Mikäli pidät kookoksesta, pidät näistä pullista takuuvarmasti! Pullissa on mehevä ja suussasulava kookostä...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Blogin takana: Hanna Suhonen

Oma kuva
cebic
Joensuu, Finland
Olen 37-vuotias paljasjalkainen joensuulainen ja blogistani välittyy lukijoille karjalainen luonteeni: hersyvä iloisuus, mutkattomuus ja sanavalmius. Keittiössäni hyödynnetään satokausien mukaan lähi- ja luomuruokaa, tehdään hävikkiherkkuja, kokeillaan uutta ja vanhaa. Cebicin keittiössä kokkaillaan ja leivotaan rennolla asenteella, välillä mutkia suoristaen. Lopputuloksena on helppoa, nopeata ja maistuvaa ruokaa, joskus taas ihmetellään syntyneitä lopputuloksia - kuitenkin aina pilke silmäkulmassa. Suosituimpia reseptejäni ovat mm. banaanikakku, pataleipä ja taivaallinen porkkanapiirakkaa. Niissä yhdistyvätkin keittiöfilosofiani: vaivattomuus, helppous ja herkullisuus. Lämpimästi tervetuloa blogiini!
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.