Cebicin keittiö
1.2.2023

Herkkupuustit

›
Kuva ei tee oikeutta näille pistaaseja, oliiveja, prosciuttoa ja juustoja sisältäville kierteille. Ihania antipastoherkkuja käärittynä hyvää...
16.1.2023

Pavlovarulla

›
Pavlovarulla eli marenkirulla täytetään mascarpone-vaniljavaahdolla ja marjoilla Pavlova ja muut marenkileivonnaiset ovat erityisesti äitini...
11.1.2023

Linssikeitto

›
Pehmeän mausteinen linssikeitto on herkullista ja sopii niin nopeaksi arkiruoaksi kuin viikonloppuihin. Talvella se maistuu erityisen hyvält...
1.1.2023

Mokkaneliöt

›
Mokkaneliöt on ihania! Vienosti kahvilta maistuvia ja niin makeita, että pieni pala riittää. Vanha leipomus näkee pitkästä aikaa päivänvalon...
28.12.2022

Glögimarmeladi

›
Glögimarmeladit ovat hyvä joululahja tai herkku talvisiin glögi- tai kahvihetkiin Tämä on vanha resepti, jolla olen tehnyt aikanaan joululah...
27.12.2022

Nougatkranssi

›
Nougatkranssi on juhlava ja ihana herkkukakku, joka sopii niin jouluun kuin muihinkin juhliin. Varaa aikaa valmistamiseen, sillä kakun tulee...
13.12.2022

Päärynä-fetapiirakka

›
Valmiin voi- tai lehtitaikinan päälle kasattu feta-päärynäpiiras on kohtuullisen nopea ja helppo valmistaa vaikkapa glögin seurassa tarjotta...
12.12.2022

Rukiiset porotortut

›
Rukiiset porotortut ovat täynnä makua. Helppo taittelu takaa palamattomat kulmat ja mehevän lopputuloksen. Näiden rukiisten porotorttujen re...
3.12.2022

Jum-jum-kakku

›
Jum-jum-kakku on todella herkullista! Tässä kun olen taas kansalaisopiston kurssieni ansiosta pöllyyttänyt reseptilaarejani, tarttui käteeni...
1 kommentti:
4.11.2022

Lanttusupikkaat

›
  Lanttusupikkaissa on ruiskuori kuten karjalanpiirakoissa, täyte on kevyesti maustettua lanttusosetta. Oma tavoitteeni on opetella vähintää...
31.10.2022

Salted caramel cheese pie - suolakinuskipiirakka

›
Salted caramel cheese pie eli suolakinuskipiirakka on syntisen hyvä ja makea  herkku. Piiras kannattaa ehdottomasti valmistaa tarjoilua edel...
3.9.2022

Vihertävä sieni-pekonipasta

›
Herkullisessa pastassa maistuu sienten ja pekonin lisäksi lehtikaali. Erilaiset pastat ovat olleet pitkään omia suosikkejani ja nyt yritän o...
9.8.2022

Raparperikeikauskakku mummin tapaan

›
Raparperikeikauskakussa maistuu ihanasti karamellisoitunut sokeri, voi ja kardemumma sekä tietenkin raparperi. Tämä on lempireseptini. Keika...
6.8.2022

Kirsikkapiirakka

›
Tuoreet kirsikat ovat parasta kesäherkkua, harmikseni en vaan voi syödä niitä yhtään tuoreena allergian takia. Niinpä kirsikka tulee taltutt...
›
Etusivu
Näytä internetversio

Blogin takana: Hanna Suhonen

Oma kuva
cebic
Joensuu, Finland
Olen 35-vuotias paljasjalkainen joensuulainen ja blogistani välittyy lukijoille karjalainen luonteeni: hersyvä iloisuus, mutkattomuus ja sanavalmius. Keittiössäni hyödynnetään satokausien mukaan lähi- ja luomuruokaa, tehdään hävikkiherkkuja, kokeillaan uutta ja vanhaa. Cebicin keittiössä kokkaillaan ja leivotaan rennolla asenteella, välillä mutkia suoristaen. Lopputuloksena on helppoa, nopeata ja maistuvaa ruokaa, joskus taas ihmetellään syntyneitä lopputuloksia - kuitenkin aina pilke silmäkulmassa. Suosituimpia reseptejäni ovat mm. banaanikakku, pataleipä ja taivaallinen porkkanapiirakkaa. Niissä yhdistyvätkin keittiöfilosofiani: vaivattomuus, helppous ja herkullisuus. Lämpimästi tervetuloa blogiini!
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.