Cebicin keittiö
11.6.2025

Mansikka-limetiramisu

›
  Mansikka ja lime maistuvat ihanan kesäisessä tiramisussa, jossa ei ole kahvia laisinkaan Tiramisu on italialainen klassikkojälkiruoka, jok...
1 kommentti:
14.5.2025

Parsa-vuohenjuustopiirakka

›
Parsapiirakka kätkee sisäänsä kahta eri vuohenjuustoa. Nam! Kun veriappelsiinikausi on ohi, alkaa parsasesonki. Vuoden ensimmäinen parsanipp...
2.4.2025

Harissakana-hummusvoileipäkakku

›
Voileipäkakusta löytyy harissalla maustettu nyhtökanatäyte ja hummustäyte, nam! Rakastan voileipäkakkuja ja useilla leivontakursseillanikin ...
12.3.2025

Pekonipasta

›
Pekonipasta saa innoituksensa pasta carbonarasta Oheinen resepti on yksi oma versioni pasta carbonarasta, miilunpolttajan pastasta. Autentti...
5.2.2025

Pistaasipannacotta

›
Pistaasipannacottassa pistaasi on piilotettuna annosmaljan pohjalle herkullisen kreemin muodossa, pinnalla on rouheutta tuomassa hieman rouh...
30.1.2025

Kinkkuvoileipäkakku 30 henkilölle

›
  Iso kinkkuvoileipäkakku riittää monelle, mutta on myös näyttävä juhlapöydän tarjottava Rakastan erilaisia voileipäkakkuja ja etenkin niide...
4.12.2024

Vadelma-aurajuustokakku

›
Ihanassa kakussa maistuvat herkullisen suolainen aurajuusto ja makea vadelmakiille. Tämä kuvassa näkyvä kakku tuli leivottua jo vuoden 2023 ...
13.11.2024

Paahdettu munakoisokeitto

›
Munakoisot ja tomaatit paahtuvat uunissa itsekseen, kunnes niistä tehdään ihana samettinen keitto Tämä oheinen keittoresepti syntyi edellise...
2.10.2024

Vuohenjuustorisotto

›
Vuohenjuustoa löytyy tästä risotosta niin tuorejuustotyyppisenä itse risotosta kuin paistettuina kiekkoina annoksen päältä. Ihanaa! Joka syk...
4.9.2024

Punaherukkapiirakka (pellillinen)

›
Pellillinen herkullista ja mehevää punaherukkapiirakkaa maistuu kaikille Erilaisia pellillä paistettavia isoja piirakoita, niin suolaisia ku...
7.8.2024

Tomaattihillo

›
Tomaattihillo on kirpeänmakea ja se sopii niin ruokien lisukkeeksi, kastikkeeksi kuin koristeeksi. Toimii erityisen hyvin myös voileipäkakun...
8.6.2024

Britakakku marinoiduilla mansikoilla

›
Muscat-jälkiruokaviinillä aateloitu britakakku sopii aikuisten juhliin Kuva-arkistojeni tutkiminen jatkuu ja tällä kertaa esille pääsee jo n...
7.6.2024

Kookoslastut eli kookospikkuleivät

›
Kookoslastut säilytetään peltirasiassa Kookoslastut kuuluvat  kauralastujen  sekä joulupiparien ohella niihin ensimmäisiin leivonnaisiin, jo...
6.6.2024

Kauralastut

›
Kauralastut kannattaa säilyttää peltirasiassa Kun olin pieni, lähestulkoon ensimmäisiä leipomisiani olivat kaura- ja kookoslastut . Niitä on...
5.6.2024

Raparperipiirakka vaniljakiisselillä

›
  Raparperipiirakka, jossa on kastike valmiina Tämän ikivanhan raparperipiirakan juju on siinä, että se kuorrutetaan kuumana omatekoisella v...
10.5.2024

Vironperän kakku

›
Vironperän kakku eli Kyllikki Virolaisen nimikkokakku Kahvikakut ovat usein sellaisia, joita tulee leivottua, kun tekee mieli jotain nopeaa ...
9.5.2024

Vegaaniset marengit

›
Vegaaniset marengit kannattaa säilyttää peltirasiassa Marengit tehdään perinteisesti kananmunan valkuaisesta, mutta onnistuupa ne tehdä kana...
›
Etusivu
Näytä internetversio

Blogin takana: Hanna Suhonen

Oma kuva
cebic
Joensuu, Finland
Olen 37-vuotias paljasjalkainen joensuulainen ja blogistani välittyy lukijoille karjalainen luonteeni: hersyvä iloisuus, mutkattomuus ja sanavalmius. Keittiössäni hyödynnetään satokausien mukaan lähi- ja luomuruokaa, tehdään hävikkiherkkuja, kokeillaan uutta ja vanhaa. Cebicin keittiössä kokkaillaan ja leivotaan rennolla asenteella, välillä mutkia suoristaen. Lopputuloksena on helppoa, nopeata ja maistuvaa ruokaa, joskus taas ihmetellään syntyneitä lopputuloksia - kuitenkin aina pilke silmäkulmassa. Suosituimpia reseptejäni ovat mm. banaanikakku, pataleipä ja taivaallinen porkkanapiirakkaa. Niissä yhdistyvätkin keittiöfilosofiani: vaivattomuus, helppous ja herkullisuus. Lämpimästi tervetuloa blogiini!
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.