Cebicin keittiö
1.11.2023

Suolakinuskimokkapalat

›
Suolakinuski maistuu herkulliselta mehevien mokkapalojen kuorrutteena Täydellisen mokkapalareseptin  löytymiseen meni pitkään, mutta kun sel...
4.10.2023

Kukkakaali-cheddarkeitto

›
Kukkakaalisosekeitto saa makua cheddar-sulatejuustodipistä sekä pinnalle ripotelluista lehtikaalisipseistä sekä keitetystä kananmunasta Loun...
27.9.2023

Pampushky – ukrainalainen valkosipuliyrttileipä

›
Pampushky, valkosipulilla ja yrteillä maustetulla voilla sivelty leipä on herkkua! Ukraina on maailman suurimpia vehnäntuottajia ja Euroopan...
13.8.2023

Kurpitsakakku

›
Kurpitsakakku saa piristystä appelsiinista Omia syyssuosikkejani ovat erilaiset kurpitsat. Kesäkurpitsa onkin yksi arkiruokieni kivijalkatuo...
2.8.2023

Karjalaiset hapanpiirakat

›
Karjalaiset hapanpiirakat paistetaan paistinpannulla ja ne voi tarjota niin suolaisten kuin makeiden lisukkeiden kanssa. Karjalaisten juurie...
8 kommenttia:
30.7.2023

Punaherukka-tuorejuustopiirakka

›
Makea piirakka sai täytteekseen mummolan punaherukoita sekä pehmeän tuorejuusto-ranskankermatäytteen Erilaiset makeat piirakat ovat takuuvar...
15.7.2023

Ilosaarirock 2023 - ruoka ja juoma

›
Ilosaarirock-tekstikyltti löytyy tänä vuonna pääsisäänkäynnin välittömästä läheisyydestä ja se onkin yksi rokin suosituimpia kuvauskohteista...
5.7.2023

Kolmen sipulin fetapiirakka

›
Tomaattien alla maistuu kolme sipulia ja fetajuusto. Pohja saa makua spelttihiutaleista. Tämä piirakka syntyi juhannuksena ajatuksella ”kaik...
7.6.2023

Mansikkatorttu marinoiduista mansikoista

›
Kesän ensimmäinen mansikkakakku on tarjoiltu tortun muodossa ja täytteessä yllättävät mintulla ja sokerilla mehustetut mansikat Suomen suvee...
3.5.2023

Yrtti-juustomuffinit

›
Yrttiset ja juustoiset muffinit ovat hurjan herkullisia! Huhtikuun alussa pidin keväistä leivontakurssia ja ajattelin, että kurssille olisi ...
5.4.2023

Persikka-rahkapiirakka

›
Irtopohjaisessa piirasvuoassa saa leivottua kauniita piirakoita Hankin viime keväänä vihdoinkin kauan haaveilemani irtopohjaiset piirasvuoat...
1 kommentti:
1.3.2023

Sitruunarisotto

›
Sitruunarisotto on hyvää sellaisenaan, mutta lisänä maistuu myös broileri Risoton valmistaminen on oma taiteenlajinsa. Tulee hämmennellä sop...
11.2.2023

Pullataikina

›
Pullataikinasta voi leipoa vaikkapa perinteisiä raesokeripintaisia pikkupullia Pulla on aina hyvää! Olen ollut aina melko huono tekemään iha...
1.2.2023

Herkkupuustit

›
Kuva ei tee oikeutta näille pistaaseja, oliiveja, prosciuttoa ja juustoja sisältäville kierteille. Ihania antipastoherkkuja käärittynä hyvää...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Blogin takana: Hanna Suhonen

Oma kuva
cebic
Joensuu, Finland
Olen 37-vuotias paljasjalkainen joensuulainen ja blogistani välittyy lukijoille karjalainen luonteeni: hersyvä iloisuus, mutkattomuus ja sanavalmius. Keittiössäni hyödynnetään satokausien mukaan lähi- ja luomuruokaa, tehdään hävikkiherkkuja, kokeillaan uutta ja vanhaa. Cebicin keittiössä kokkaillaan ja leivotaan rennolla asenteella, välillä mutkia suoristaen. Lopputuloksena on helppoa, nopeata ja maistuvaa ruokaa, joskus taas ihmetellään syntyneitä lopputuloksia - kuitenkin aina pilke silmäkulmassa. Suosituimpia reseptejäni ovat mm. banaanikakku, pataleipä ja taivaallinen porkkanapiirakkaa. Niissä yhdistyvätkin keittiöfilosofiani: vaivattomuus, helppous ja herkullisuus. Lämpimästi tervetuloa blogiini!
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.