tag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post476103929385162503..comments2024-03-26T20:36:26.139+02:00Comments on Cebicin keittiö: Jauhelihatäytteiset cannellonitcebichttp://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-65828221706722559012014-03-11T23:01:07.530+02:002014-03-11T23:01:07.530+02:00Kokeilkaas pursottamista, niin varmasti onnistuu! ...Kokeilkaas pursottamista, niin varmasti onnistuu! :) Meinasin tuonne ohjeeseen kirjoittaakin, että semikeitetyt lasagnelevytkin toimii, joten hyvä kun muistutitte :)cebichttps://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-29909532163973873302014-03-11T18:46:41.655+02:002014-03-11T18:46:41.655+02:00Olin tulossa sanomaan samaa kuin Nanne tuossa yllä...Olin tulossa sanomaan samaa kuin Nanne tuossa yllä. En vaan jotenkin hanskannut niitä putkiloita :-)Danielahttps://www.blogger.com/profile/00633064797905926106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-44828625797156169612014-03-11T18:06:58.978+02:002014-03-11T18:06:58.978+02:00Minä teen yleensä cannelonit normaaleista lasagnel...Minä teen yleensä cannelonit normaaleista lasagnelevyistä, keitän ne vaan ensin hieman pehmeiksi, jotta ne pystyy pyörittämään rullalle. Joskus ostin valmiita canneloniputkia, mutta kyllästyin siihen kun niitä oli niin kovin vaikea täyttää.Nanne - Elämää Koivurannassahttps://www.blogger.com/profile/08789427150024649886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-36500294396546150782014-03-11T12:54:00.980+02:002014-03-11T12:54:00.980+02:00On pitänyt NIIN monta kertaa tehdä canneloneja, mu...On pitänyt NIIN monta kertaa tehdä canneloneja, mutta usko tai älä, en ole niitä vielä ikinä tehnyt :D Näyttää herkulliselta!Elisa LPPhttps://www.blogger.com/profile/16399661617801347319noreply@blogger.com