tag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post2851866375324091647..comments2024-03-26T20:36:26.139+02:00Comments on Cebicin keittiö: Valkosipulilevitecebichttp://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-32986896684298711672016-02-28T13:09:01.764+02:002016-02-28T13:09:01.764+02:00Nyt tulee myöhässä vastaus! Mutta muutaman päivän ...Nyt tulee myöhässä vastaus! Mutta muutaman päivän säilyy hyvin peitettynä jääkaapissa. Pyrin kyllä käyttämään nopeaan tahtiin, eikä tätä ihan älyttömästi ole.cebichttps://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-85258665446118207322015-06-11T17:19:32.398+03:002015-06-11T17:19:32.398+03:00Kuinka kauan säilyy?Kuinka kauan säilyy?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-24461286476554620512014-10-12T18:29:38.092+03:002014-10-12T18:29:38.092+03:00Minski,
en ole koskaan margariinista kokeillut, m...Minski,<br /><br />en ole koskaan margariinista kokeillut, mutta uskon toimivan oikein hyvin silläkin! Joten voit kokeilla sillä aivan mainiosti - tarvittaessa rypsiöljyn määrää voi hieman pienentää, jos tuntuu tulevan liian löysää, margariini ainakin löysistyy nopeammin kuin voi :) <br /><br />Yleensä kaiken voin pystyy korvaamaan resepteissä margariinilla, voissa on vain enemmän makua ja esim. leivonnaisissa se mureuttaa eri tavalla. Minä käytän margariinia (Oivariini) vain leivällä, muuten käytän voita.cebichttps://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-86113947867575922822014-10-12T17:42:38.299+03:002014-10-12T17:42:38.299+03:00Toimiikaan ohje margariinista tehtynä?Toimiikaan ohje margariinista tehtynä?Minskinoreply@blogger.com