tag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post8520968276408977304..comments2024-03-26T20:36:26.139+02:00Comments on Cebicin keittiö: Hongberskatcebichttp://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-74171272006573035582022-12-06T14:19:37.764+02:002022-12-06T14:19:37.764+02:00Tämä ei ole Homberskan ohje. Homberskoihin tulee s...Tämä ei ole Homberskan ohje. Homberskoihin tulee siirappia ja vain munan keltuainen. Ei kardemummaa. Ja ne on valmiina kun selkeästi makoisan siirappia.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-60069294767584459102022-02-22T19:31:44.356+02:002022-02-22T19:31:44.356+02:00Leivoin taas hongberskoja kiitokseksi naapurille l...Leivoin taas hongberskoja kiitokseksi naapurille lumityöavusta ja sain ylistävät kiitokset- kun nämä ovat ihan mielettömän hyviä! Minulle ohje on tuttu nuoruudesta ja niitä leivotaan kaikkiin tärkeisiin juhliin. Maaseudun Tulevaisuus julisti lukijoilleen piparkakku-ja pikkuleipäkilpailun 1970. Sen pohjalta julkaistiin Piparkakkukirja eli Isoäidin nuoruusmuistot.Sen on koonnut Kerttu Mäkelä. Kirjassa on myös hongberskojen ohje heti toisena palkittuna pikkuleipien osastolla. Kirjaa saattaa löytyä vielä antikvariaateista. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-54195404065164343922018-10-15T13:23:01.993+03:002018-10-15T13:23:01.993+03:00Onkohan näissä tuo rasvan ja jauhojen suhde ihan o...Onkohan näissä tuo rasvan ja jauhojen suhde ihan oikea? Entäpä paistolämpötila? Minun piti lisätä huomattavasti vehnäjauhoja, etteivät olleet pelkkiä rasvassa uivia taikinamöykkyjä. Paistolämpötilaakin suurensin 200-225 asteeseen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-47429597686908442332016-07-07T22:32:05.642+03:002016-07-07T22:32:05.642+03:00Enpäs olekaan vertaillut sillä silmällä! Mikä ette...Enpäs olekaan vertaillut sillä silmällä! Mikä ettei, nopeamminhan ne toki syntyvät. Nämä pyörylät vaan tuo paljon muistoja lapsuudesta 😊cebichttps://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-31426835061054099592016-07-07T22:26:55.441+03:002016-07-07T22:26:55.441+03:00Varmasti maukkaita ja kinuskisempia noin tuunattun...Varmasti maukkaita ja kinuskisempia noin tuunattuna. Pitääpä itsekin testata, kuulosti hyvältä! 😊cebichttps://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-52222769643674640382016-07-07T22:25:25.596+03:002016-07-07T22:25:25.596+03:00Joo saa olla ihan napakka taikina, ettei leviä lii...Joo saa olla ihan napakka taikina, ettei leviä liikaa. Pitää pystyä tekemään pallukka ja sitä ei saa litistää. Kannattaa tosiaan tehdä se 80, muuten on ihan hirmuisen isoja. Hyvä että maistui 😊cebichttps://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-5136281989322947072016-07-07T22:16:38.890+03:002016-07-07T22:16:38.890+03:00Toivottavasti maistuu! Meidän mummolassa nämä kato...Toivottavasti maistuu! Meidän mummolassa nämä katosivat pöydästä aina ensimmäisenä 😊cebichttps://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-66382565839824703052016-05-27T14:13:36.987+03:002016-05-27T14:13:36.987+03:00Niinsanotut Maailman parhaat viipaleleivat tehdaan...Niinsanotut Maailman parhaat viipaleleivat tehdaan ihan samalla ohjeella. Eika tarvitse yksitellen pyoritella.anumorchyhttps://www.blogger.com/profile/01027538628260103347noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-70337316446090003502016-05-21T16:49:06.458+03:002016-05-21T16:49:06.458+03:00Tein hongberskoja. Sokerin korvasin fariinisokeril...Tein hongberskoja. Sokerin korvasin fariinisokerilla kun sitä oli jäänyt vappusimoista ja sitä myötä jätin siirapin pois. Hyvää tuli niinkin. Kiitos ohjeesta! Bonuksena syntyi pellillinen marenkeja ylijääneestä valkuaisesta. Ehkäpä huomiseksi jälkiruuaksi Eton mess hongberskamurkalla koristeltuna.Outihttps://www.blogger.com/profile/04008801226163893253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-38142086503567614952016-04-19T19:16:25.640+03:002016-04-19T19:16:25.640+03:00Sain annoksesta vajaat 60 kpl. Olisi kannattanut u...Sain annoksesta vajaat 60 kpl. Olisi kannattanut uskoa sinua ja tehdä ne 80 pientä pyörykkää,sillä omistani tuli isohkoja,litteitä pikkuleipiä. Laitoinko jauhoja naftisti,koska tuloksena litteät leivät. Mutta aivan mahdottoman herkullisia joka tapauksessa. Kiitos ohjeesta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-86616664770195902132016-04-18T16:45:44.947+03:002016-04-18T16:45:44.947+03:00Kiitos ohjeen saattamisesta myös meidän käyttöömme...Kiitos ohjeen saattamisesta myös meidän käyttöömme. Leivon usein pikkuleipiä,kesällä mökillä ehkä eniten,sillä rakkaat lapsenlapset käyvät tiuhaan mummin pikkuleipärasialla. Nyt saa vaihtelua Serinakakkujen,kauraleipien,cookieksien,Wilhelmiinojen yms.joukkoon.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-64156578534428064962016-04-17T12:24:57.043+03:002016-04-17T12:24:57.043+03:00Tiinatei, ollos hyvä! Homberskojen nimellä mulleki...Tiinatei, ollos hyvä! Homberskojen nimellä mullekin tuli vastaan keväällä, mutta mummo tosiaan vanhan lehden mukaan kutsuu hongberskoiksi. Muitakin kirjoitustapoja tuli vastaan ja jossain vaahdotettiin aineksia jne. Pitäis tehdä testi, kumpi parempaa - vaahdotettu vai tämä mulle tuttu ohje. Kerrohan sit, maistuiko samalta kuin kadottamallasi reseptillä!cebichttps://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-51437743160436837982016-04-16T17:20:12.946+03:002016-04-16T17:20:12.946+03:00Kiitos ohjeesta, omani on kadonnut aikojen saatoss...Kiitos ohjeesta, omani on kadonnut aikojen saatossa. Sain ohjeen aikanaan esimieheltäni Hämeessä ja hän kutsui näitä kanelisia ihanuuksia nimellä Homberskat. Googlasin tuon ja löysin http://foorumi.h-y.fi/index.php?topic=2016.90 pientä keskustelua nimen alkuperästä. Meillä taitaa tuoksua kohta kaneli.Tiinateihttps://www.blogger.com/profile/13231817228679091434noreply@blogger.com