tag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post6398538380591839748..comments2024-03-26T20:36:26.139+02:00Comments on Cebicin keittiö: Karitsakebab, ratatouille ja tzatzikicebichttp://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-40191571699219661022014-09-15T23:44:10.094+03:002014-09-15T23:44:10.094+03:00Kiva kun ootte testanneet reseptiä, mukavaa kuulla...Kiva kun ootte testanneet reseptiä, mukavaa kuulla palautetta! On hyvin todennäköistä, että tuo karitsa on ollut kosteampaa ja rasvaisempaa kuin nauta. Jouduin tosiaan lisäämään vähän korppujauhetta, että massa kestää kasassa. Hyvä kun tuunasitte omaanne, tilanteeseen pitääkin mukautua :)cebichttps://www.blogger.com/profile/17029278371659955271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-64124943245925044142014-09-15T22:01:22.702+03:002014-09-15T22:01:22.702+03:00Ei ollut karitsan jauhelihaa kaupassa, joten korva...Ei ollut karitsan jauhelihaa kaupassa, joten korvattiin karitsa naudalla. Olisiko pakastettu karitsa sitten nestepitoisempaa mutta soosista tuli hyvin kuiva. Lisäsimme hieman öljyä, yhden kananmunan ja lorauksen viiniä taikinan joukkoon.<br /><br />+ maku välimerellinen<br />- nauta ei yhtä hyvä kuin karitsa olisi, mutta ei tarvinnut roskiin heittää ;)<br />+ toimiva tzatzikiTyttihttps://www.blogger.com/profile/00476625632847691501noreply@blogger.com