tag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post6265438504451940377..comments2024-03-26T20:36:26.139+02:00Comments on Cebicin keittiö: Vadelmatäytekakku hääjuhlaan - pieni opas onnistumiseencebichttp://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-80723248543796941042013-09-14T15:37:34.385+03:002013-09-14T15:37:34.385+03:00Anu, en ole tainnut jauhotuksia jättää pois, josku...Anu, en ole tainnut jauhotuksia jättää pois, joskus menneisyydessä vähän huonoja kokemuksia. Vuokraspraytä en käytä myöskään. Joskus olen kyllä "jauhottanut" vehnäjauhoilla, jolloin ei tule korppujauhoja taikinaan. Pitääpä ottaa härkää sarvista ja testata! :)cebichttps://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-11496572957238144862013-09-05T14:05:46.692+03:002013-09-05T14:05:46.692+03:00Ootko muuten kokeillut jättää kakkuvuoan jauhottam...Ootko muuten kokeillut jättää kakkuvuoan jauhottamatta? Itse olen jo pitkään tehnyt kakut ilman jauhotuista, pelkkä vuokasprayllä voitelu riittää. Halutessa voi vuoan pohjalle laittaa vielä leivinpaperipalan varmistamaan vuuasta irtoamisen.Anu / Anun keittiössähttp://anunkeittiossa.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-75348903210869663592013-08-25T09:16:38.708+03:002013-08-25T09:16:38.708+03:00Kokeilehan tuota ja tee kiireettä, huoneenlämpöise...Kokeilehan tuota ja tee kiireettä, huoneenlämpöiset munat ja kunnon vaahdotus, paisto tarpeeksi pitkään eikä kannata uunin luukkua avata, sekin voi lässäyttää taikinan. Tsemppiä ja kerrohan miten kävi! :)cebichttp://cebicinkeittio.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-19124459294112955832013-08-24T18:26:10.326+03:002013-08-24T18:26:10.326+03:00Minun täytekakkupohjani lässähtävät AINA!Se on vak...Minun täytekakkupohjani lässähtävät AINA!Se on vakio :( Mutta jospa kokeilisi tuota sinun ohjettasi,jos vaikka sillä saisi sen täydellisen kakkupohjan aikaiseksi:)Eikä varmaan tuo itse täytekakkukaan menisi hukkaan...Jos vain pohja onnistuisi,huokaus.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-46554674926201994102013-08-20T19:22:44.660+03:002013-08-20T19:22:44.660+03:00Kiitos; :)Kiitos; :)cebichttp://cebicinkeittio.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-22638100632798527482013-08-20T18:39:59.570+03:002013-08-20T18:39:59.570+03:00Upea kakku! :)Upea kakku! :)Helka https://www.blogger.com/profile/10586691411448276035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-81438003703139632162013-08-20T16:50:24.609+03:002013-08-20T16:50:24.609+03:00Sepä se, ainakin minua helpottaa kolmen päivän ura...Sepä se, ainakin minua helpottaa kolmen päivän urakka :) cebichttp://cebicinkeittio.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-71809690723132200132013-08-20T09:00:31.734+03:002013-08-20T09:00:31.734+03:00Itsekin olen huomannut, että kakun tekeminen kolme...Itsekin olen huomannut, että kakun tekeminen kolmen päivän urakkana onnistuu paljon helpommin. :) Mukavempi täyttääkin, kun ei pohja murene, kun vähänkin liikuttaa sitä. Kirsi-Riksihttps://www.blogger.com/profile/17850189694642715961noreply@blogger.com