tag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post3741692345588115903..comments2024-03-26T20:36:26.139+02:00Comments on Cebicin keittiö: Joulutortutcebichttp://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-2981061158772761832016-01-15T09:36:58.080+02:002016-01-15T09:36:58.080+02:00Tämä on paras tortturesepti koskaan! Jo yli 70 vuo...Tämä on paras tortturesepti koskaan! Jo yli 70 vuotta sitten äitinikin leipoi tortut tällä reseptillä. Nyyteiksi leivottuna saa tortuista vielä maittavammat. Olen itse tehnyt myös jauheliha-muna-riisi piirakkaa pellillä paistettuna. Kauli pohja, täytteet väliin ja kaulittu kansi päälle. Titirin tuunauksethttps://www.blogger.com/profile/16835383311525369492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-86265957970201939352016-01-15T09:33:51.426+02:002016-01-15T09:33:51.426+02:00Tämä on paras tortturesepti koskaan! Jo yli 70 vuo...Tämä on paras tortturesepti koskaan! Jo yli 70 vuotta sitten äitinikin leipoi tortut tällä reseptillä. Nyyteiksi leivottuna saa tortuista vielä maittavammat. Olen itse tehnyt myös jauheliha-muna-riisi piirakkaa pellillä paistettuna. Kauli pohja, täytteet väliin ja kaulittu kansi päälle. Titirin tuunauksethttps://www.blogger.com/profile/16835383311525369492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-34733760702146963222014-12-23T18:15:42.274+02:002014-12-23T18:15:42.274+02:00Mukava kuulla, että onnistui! Pääsin ite vasta het...Mukava kuulla, että onnistui! Pääsin ite vasta hetki sitten töistä, niin meillä tämä joulu menee valmistaikinalla :( pitääpä tehdä noita umpitorttuja lakkahillolla, sitä on vielä paljon kaapissa. Kiitos vinkistä! Ja hyvää joulua :)cebichttps://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-25528565472159408112014-12-22T16:35:39.509+02:002014-12-22T16:35:39.509+02:00Kokeiltu on. Eikä paluuta kaupan torttutaikinalevy...Kokeiltu on. Eikä paluuta kaupan torttutaikinalevyihin enää ole, nämä ovat todella hyviä! Yksi taikinasatsi on pakkasessa, leivoin siitä eilen koetortut, toinen taikina parhaillaan lepää jääkaapissa. Helppo taikina käsitellä ja todella hyvä rakenne valmiissa tortuissa. Yhtään en käännellyt, vaan kaulin kylmässä levänneen taikinan suoraan tortuiksi. Teen perinteisten lisäksi muutaman lakkahillotäytteisen puolikuutortun isälleni, jonka mielestä vain ko. torttua voi kutsua joulutortuksi. Tiinateihttps://www.blogger.com/profile/13231817228679091434noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-421007410734991872014-12-17T10:16:56.285+02:002014-12-17T10:16:56.285+02:00Siehän muistat hyvin, joku vuosi sitten tosiaan ol...Siehän muistat hyvin, joku vuosi sitten tosiaan oli miun tortut ja pasteijat lehdessä. Juu tiramisurahkaa ja vattumarmeladia. Nuo makurahkat on sellaisia valmiiksi, ettei niihin uunia varten tarvitse sekoittaa lainkaan kananmunaa. Tosi näppärä siis käyttää :) Ohje on vanhassa blogissa (ilman kuvaa), mutta ei siinä ollut muuta kuin rahka alle, paistonkestävä marmeladi päälle. Paisto normaalisti.cebichttps://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-314487932856598292014-12-17T08:47:52.511+02:002014-12-17T08:47:52.511+02:00Viime tai toissa jouluna oli Karjalaisessa sinun (...Viime tai toissa jouluna oli Karjalaisessa sinun (?) ohje tiramisurahkan (?) ja jonkun hillon kanssa tehdyistä tortuista... Olivat ihan huippu hyviä, nyt en löydä ohjetta mistään :( Oliko siinä jotain kikkaa vai ihanko rahka kesti ilman munaa tms siinä tortun päällä? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-25229492202039478522014-12-17T07:39:21.203+02:002014-12-17T07:39:21.203+02:00Sen voi kaulita ihan suoraan levyksi ja leikata pa...Sen voi kaulita ihan suoraan levyksi ja leikata paloiksi, tuossa kuvan tortuissa se on tehty niin. Jos haluaa nähdä enemmän vaivaa, niin kaulitaan isoksi levyksi, taitellaan neliöksi ja annetaan levätä hetki kylmässä. Tuo kaulinta-taittelu-jäähdytys toistetaan 3-4 kertaa. Voita ei tarvii laittaa väliin ollenkaan. Mutta tuo taikina on hyvää ja lehtevää ilman tuota ylimääräistä säätöäkin, en itse jaksa nähdä turhaa vaivaa :Pcebichttps://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-55819224133090976612014-12-17T04:49:49.880+02:002014-12-17T04:49:49.880+02:00Mutta mites se kauliminen tehdään..? Taitetaan kal...Mutta mites se kauliminen tehdään..? Taitetaan kalittu levy puoliksi ja taas kaulitaan isoksi levyksi ja taas taitetaan se puolikas siihe päälle? Kuinka monta "taittamista" on hyvä ja tuleeko sinne "aukeaman" sisään jotain (voita?) Ennen ku taitetaan ja kaulitaan? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-92080271119757593372014-12-15T16:52:34.328+02:002014-12-15T16:52:34.328+02:00Ollos hyvä! Kerrohan sitten, mitä tykkäsit :)Ollos hyvä! Kerrohan sitten, mitä tykkäsit :)cebichttps://www.blogger.com/profile/04347460818784108032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5977480405598248600.post-62160302844734321472014-12-15T15:43:56.757+02:002014-12-15T15:43:56.757+02:00Kiitos ohjeesta, kokeiluun menee. nimim. kaupan ka...Kiitos ohjeesta, kokeiluun menee. nimim. kaupan kariseviin torttuihin kyllästynytTiinateihttps://www.blogger.com/profile/13231817228679091434noreply@blogger.com